search

Cookie Coklat Rare Ni Lesap tak sampai 5 minit sebab terlampau sedap

Cookie Coklat Rare Ni Lesap tak sampai 5 minit sebab terlampau sedap

Cookies yang elle makan kali ni serious lain daripada yang lain..

Cookies ni macam direndam dalam coklat, soaked yang compliment each other. The coklat & the cookies. Perghh

I just can't explain how pleasure to enjoy this cookies.

Cerita dia macam ni.. I tengah scroll timeline twitter... lepas tu nampak la my mutual tweet yang dia tengah pack her orders.

I pun menyelit la komen, gedik join skali..

Replied her tweet tanya "Sempat tak join postage?"

Nasib baik dia reply "Sempat!"

Then, dia bagi Shopee link.. i terus grab sebekas yang Cookies.

Petang tu jugak she posted out, tapi kurier pulak lambat..



2 hari gak sis menanti dengan sabar depan sliding door rumah.

Nak tunggu kat gate, takut terhirup virus covid pulak kan.. airborne kan sekarang..

One day ada bunyi motor sampai depan rumah, sis dah tak tunggu time tu sebab dah redho..

Kat situ jugak sis rabak-rabak plastic parcel tu..
Nasib baik ada chopstick skali.

Belum sempat tutup sliding door, ngap seketul sudah..

Dah baca Bismillah dulu.. lupa pulak nak citer tang tu
Abang j&t tinggalkan kat gate ja.. 2 saat lepas tu terus sis sambar kunci rumah dan berlari lari anak ke pintu rumah..

Nak tahu apa jadi lepas tu?


Ya allah, nikmat dia Allah swt je yang tahu.. Alhamdulillah

Sedap weyh.. serious sedap

Tahap sedap dia sampai sis ter-rajin mengarang story, walaupun bekas dah licin.

Sis tak dapat letak gambar, sebab memory fon penuh..

Tapi nama ceklat cookies ni is SWEETCRAVE beli dari Rin.

Elle tak sarankn awak bayangkan je, elle sarankan awak gy checkout SWEETCRAVE ni on the spot kat sini


sweetcrave nouvya.png

Ada banyak variety from this brand. Sangat Recommended!

Ada Dark Crunch
Ada loops yang warna warni tu.. tempting betul

Kakak approved Cookies ni.. macam kena checkout lagi ni.. terngiang2 lahai

SWEETCRAVE .. Elle kasi 5 bintang 💋



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping